Információk

„Civilizációnk ismerettárháza nem pusztán önmagától marad fenn. Az elődeinktől ránk maradt kulturális és technológiai örökséget folyamatosan újra fel kell fedeznünk, értelmeznünk és formálnunk. Ha senki sem törődik vele, az összes információ elszáll.“ - Ray Kurzweil

Infó

Olvasóink értékelése: 5 / 5

Csillag aktívCsillag aktívCsillag aktívCsillag aktívCsillag aktív
 

 

Tisztelt Látogató!

Az itt található fotók letölthetőek és bármilyen célra szabadon felhasználhatóak, néhány apró megkötéssel.
Újságban, nyomtatott sajtótermékben fel kell tüntetni a forrás weboldal címét. (pl. forrás: www.magasbol.ro, fotó: www.magasbol.ro)

Turisztkai weboldalak, panziók, szállodák, egyéb helységet promováló internetes oldalak, akik a fotóinkat szeretnék felhasználni a forrás weboldal címét kell linkeljék. (pl. forrás: www.magasbol.ro, fotó: www.magasbol.ro)

A fotókat 2400 x 1800 pixel méretben töltjük fel, ami bőven elégséges webes felületekre és informatikai alkalmazásokhoz, illetve a nyomtatott tájékoztatók, prospektusok számára is megfelel. A panorámafotók 26 darab fényképből lettek összeillesztve és 50 megapixel (10000 x 5000 pixel) méretben készítettük el.

Amennyiben felkeltettük érdeklődését, kérjük, írjon nekünk az Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címre és igényelje részletes tájékoztatónkat, amit válaszlevelünkben tudunk eljuttatni önnek!

Köszönjük!

 

SZÉKELYFÖLD a magasból

Fotóinkkal SZÉKELYFÖLD szépségeit, tájait olyan módon kívánjuk bemutatni, ahogyan a „földhözragadt“ szemszögből sosem látnánk: a magasból.

Képeinken talán már sok jól ismert helyet, vidéket láthatunk újra, de így most a különleges nézőpontnak köszönhetően olyan részleteket, dolgokat fedezhetünk fel rajtuk, amit a „hagyományos“ fotókon nem láthatunk.

Kellemes böngészést kíván a projekt csapata!


logo szekelyfold a magasbol 2

Ki van itt?

Oldalainkat 3 vendég és 0 tag böngészi

Partnereink

Projektünk partnere:

cimer

Copyright © 2016-2017 - Eolex Production Kft.

Search