Bevezető

„Az ember azt hiszi, hogy már mindent látott. Aztán még ennél is többet lát.“ - Simun Vrocsek

Bevezető

Olvasóink értékelése: 5 / 5

Csillag aktívCsillag aktívCsillag aktívCsillag aktívCsillag aktív
 

logo szekelyfold a magasbol

 

Már gyerekkoromban is a madarak nagy rajongója és tisztelője voltam, mindig kiváncsi voltam mit látnak ők, milyen érzés lehet fentről látni a világunkat...

Csaknem 20 évnyi fotós pályafutásom alatt számtalan helyzetben készíthettem fotókat; kedvenc témám közé mégis a természet képeket sorolnám. Fotós eszközeimet, sikerült egy drónnal is bővíteni, segítségével nagyobb tájakat tudok átfogóan megfigyelni. Ez adta az ötletet a „SZÉKELYFÖLD a magasból” projekt életrehívására.
Ennek során megyéinket, községeinket bebarangolva örökítjük meg csapatunkkal.
Többszörös a célunk: hasonló érdeklődésű közösséget hozunk létre, kirándulás-tippeket nyújtunk, naprakész adatbázist hozunk létre a látnivalókról, erősítjük megyéink turisztikai desztinációját, népszerűsítjük szűkebb-tágabb lakóhelyünket, az utolsó órában lévő tájat, épületeket és embereket megörökítjük az utókornak.
Barangoljon velünk, röpülje körbe Székelyföldet... és ki tudja, talán kedvet kap ahhoz, hogy ne csak interneten át, hanem szabad szemmel is lássa a különleges helyszíneket, érezze az illatokat, kellemesen fáradjon el a túra végére – és legalább annyi élményt szerezzen a kirándulás alatt, mint amennyit mi kaptunk.

Mihálydeák Antal - fényképész

 

 

 

SZÉKELYFÖLD a magasból

Fotóinkkal SZÉKELYFÖLD szépségeit, tájait olyan módon kívánjuk bemutatni, ahogyan a „földhözragadt“ szemszögből sosem látnánk: a magasból.

Képeinken talán már sok jól ismert helyet, vidéket láthatunk újra, de így most a különleges nézőpontnak köszönhetően olyan részleteket, dolgokat fedezhetünk fel rajtuk, amit a „hagyományos“ fotókon nem láthatunk.

Kellemes böngészést kíván a projekt csapata!


logo szekelyfold a magasbol 2

Ki van itt?

Oldalainkat 1 vendég és 0 tag böngészi

Partnereink

Projektünk partnere:

cimer

Copyright © 2016-2017 - Eolex Production Kft.

Search